19 Temmuz 2013 Cuma

Temmuz'da İzmir

Son 5 yıldır İstanbul'da olduğumdan Ege'nin havasını suyunu unutmuşum resmen, aralarda ailemin yanına gidiyordum ama hiç biri Temmuz sıcağında, bir de Ramazanda olmuyordu. Nasıl bir hata yaptığımı geçen hafta İzmir'deyken farkettim. Ege Demir'in her yeri silme isilik oldu,  günde 2 kez banyo da işe yaramadı, kremler de. Sürekli bir terleme durumu, nefes almak bile çok zor. Uykular perişan, klima ancak yetiyor.  Bir de babası yanımızda olmadığında üzerime acayip düşen, sürekli beni elimden tutup gezdiren bir minik canavaryus:)

Ben evde sıcaktan bu kadar şikayet ederken, dışarıda üstelik güneş altında çalışmak zorunda olanları düşünüyorum.. kötü cidden kötü, Allah hepsinin yardımcısı olsun.

Ablamlar İstanbul'lu olmuşsun sen, hemen nasıl unuttun diyorlar, ama rahata çabuk alışılıyor işte, dönüşte resmen ferahladım. Açık konuşayım bunca zamandır İstanbul'la İzmir'i kıyasladığımda, gözümde açık ara İzmir öndeydi ama hava durumunda sınıfta kaldın İzmir:)

Musmutlu haftasonları herkese:)

Bir de son olarak az önce okuduğum ve yüzümü güldüren bir cümle: "Gevreğe gevrek denir, simit yüzme bilmeyenler içindir"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...