12 Ağustos 2012 Pazar

LSV Dükkan

Son zamanlarda bloglarda "Siz hiç LSV çikolatası tattınız mı?" sorusuyla çok karşılaşır oldum. Merak ettim LSV Dükkan'ı ziyaret ettim ve çok şaşırdım. 12 sene önce 5 anne ile beslenme ve kanser arasındaki ilişkiye dikkat çekmek için minik bir market olarak faaliyete başlamışlar. Yıllar içinde büyüyüp dikiş, el sanatları, halı dokuma, triko, seramik ve pastacılık alanlarında devam etmişler. Şu anda da LSV Dükkan aracılığıyla ülkenin dört bir yanına ulaşıyorlar. Ne mutlu onlara, ve mücadelelerine destek verecek olan bizlere:)

LSV Dükkan'da çok güzel seramik el yapımı ürünler, kupalar, magnetler, kurabiye, çikolata hatta erişte bile var. Benim magnetlere karşı büyük bir zaafım olduğundan çok şirin magnetler aldım. Kitap ayraçlarını bayıla bayıla aldım:) En çok da gelin damat biblosuna bayıldım. Aldıklarım bunlar: 


                         






Ayrıca, satın alırken aldıklarınızı lösemili çocuklara hediye etme şansınız da var, aklınızda bulunsun;)


8 yorum:

  1. Tuğbacığım gerçekten inanamıyorum,şoktayım.Ben de aldım.Paketlerinde duruyorlar.Penguen biblo bende de var ve başka şeyler.Bununla ilgili planlarım var:)Ne kadar aynı şeyleri yapıyoruz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Ne kadar aynı şeyleri yapıyoruz" durumunu bir kaç gün önce ben de yaşadım:) Önce oğlumla bir resmimim üzerinde oynadım, profil resmim yapacaktım bir türlü fırsat olmadı değiştirmeye, bir baktım senin profil resmin aynı tarz bir fotoğrafla değişmiş:)) Sonra oğlum 4 aylık oldu diye yazı yazacaktım, daha yazmadan senin bebeğim 6 aylık oldu yazını gördüm şok oldum:))

      Sil
    2. :))Çok ilginç gerçekten.Eşim bile şaşırdı.Çok merak ettim profil resmini keşke koysaydın.İsimlerimiz gibi düşüncelerimiz de benziyor.Ben de Ege'nin her ay dönümünü yazayım dedim başladım.Beraber başlayalım:)

      Sil
    3. Yaptığım resmi bulamadım, şimdi bir tane daha yapmaya çalıştım ama istediğim gibi olmadı, yarın koyarım;) Şaşıracaksın ama ben de her ay dönümü için yazayım demiştim:)) Tamam beraber başlayalım:)

      Sil
  2. ...ve aynı magnet,bebek şekerleri hastalığı bende de var.Bugün http://benoglumhobilerim.blogspot.com/ bu blogtan keçe diş magnet siparişi verdim.Merakla bekliyorum.Sen de incele istersen,seviyorsun keçeyi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnceledim canım, çok şirin şeyler var ama göremedim keçe diş magneti. Ege'nin dişi mi çıktı?

      Sil
    2. Dişi 4 aylıkken patladı,biraz erken:)Yanlış söylemişim,siteyi incele demek istemiştim.Diş magnetini email yoluyla sordum,yapabileceğini söyledi.Yapınca yayınlar herhalde,bana ulaşınca ben de yayınlarım:)

      Sil
    3. Mutlaka yayınla merak ettim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...