11 Ekim 2012 Perşembe

Ödüllendirildimmm

Moriçe’ciğim beni ödüllendirmiş, çok çok çooook teşekkür ediyorum kendisineJ Şimdi bir havalara girdim ki sormayın, hiç beklemediğim bir anda hediye almış gibi hissediyorum. Postunda geçen nikah yıldönümünde eşinden çeyrek altın aldığından bahsetmiş, öldüm gülmektenJ Ben hediye almayı da vermeyi de çook seven birisiyim özellikle bu sürprizse daha da güzel olur ki bu konuda da çok iyiyimJ Ama sanırım birbirimizi tamamlamak adına olsa gerek, eşim tam zıt, doğum günü yada özel günlerde ne istiyorsun diye bana sorar, kendisi için ise kesinlikle bir şey almamam yönünde ısrarlarda bulunur.
Bu yılki evlilik yıldönümümüzde kendisine beğendiğim bir şeyin linkini göndermiş ve 3-5 mail çok beğendiğimi anlatmıştım, amacım bana sürpriz yapabilmesini sağlamak(kahretsin ne kadar iyiyimJ) baktım olmayacak “mesajı aldın mı, bunu çok beğendim” dedimJ Neyse mesajı almış, bu seferde evlilik yıldönümümüz geçtikten çok çok sonra stokta var görünen ürünler için sipariş verilen yer, 1-1.5 ay sonra gelecek diye döndü. Ben de o kadar niye bekleyelim, hani başka yerden hemen sipariş ederiz ya, tüm saflığım ve iyi niyetimle siparişi iptal ettirme gafletinde bulundum. Sonuç mu? Üzerinden 2 aydan fazla süre geçti, kazanılmış hakkım olan o hediye hala bende yokkkkJ Bunu da sizinle paylaştım, rahatladımJJ


10 yorum:

  1. hayırlı olsun ödülünüz..:)

    YanıtlaSil
  2. canımsın çok teşkkür ederim :P

    YanıtlaSil
  3. Oyyyiii...
    Hoplak Kraliçe'nin sinirleri felaket bozuk! Ne iyi geldi şimdi bu ödül. Sakinleştim mi? Hayır! Mutlu oldum mu? Eveeeet! :D

    YanıtlaSil
  4. Hediye konusunda gerçekten çok başarılısın,senin ileride bir hediyelik eşya dükkanın olmalı.İnsanlara fikir vermelisin:)Hayırlı olsun canım:)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler,
    senin bloğun çok güzel:)

    YanıtlaSil
  6. Çook teşekkür ederim, ben de çok heyecanlandım :)

    YanıtlaSil
  7. fazlasıyla haketmiştin bu ödülü zaten...
    tebrikler canım....

    YanıtlaSil
  8. Hayirli ugurlu olsun odulun :) O zaman blogumda yazdigim son yaziyi kontrol edersen orada seni bekleyen yeni bir surpriz oldugunu goreceksin! :)

    YanıtlaSil
  9. Ödülünüz hayırlı olsun.Bloğunuzu çok beğendim.Ben de yeni adım attım blog dünyasına.Çalışmalarıma buradan devam edeceğim.Benim sayfama da beklerim.
    http://seherinmarifetleri.blogspot.com/
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...