9 Ekim 2012 Salı

Radyoaktifim

Cumartesi günkü MRdan sonra dün de kemik sintigrafisi çekildim. İlk söylediklerinde kabul etmemiştim çünkü vücuda damardan bir madde verip çekildiği için emzirme bir süre olmuyormuş. Ama doktorun dediğine göre kırık kaynadıysa bile sintigrafide çok rahat anlaşılabilirmiş. Ne yapsak ne etsek derken, madem bu kadar kesinmiş, o zaman emzirmemem gereken 24 saat için 2 gün aralarda süt sağar, dolapta saklarım, emziremediğim sırada da onu içiririm olur biter dedim, çok basite almışım, hiç de böyle olmadı zira benim 2 günde depoladığım sütler Ege Demir’e ancak akşama kadar yetti, canavaryus hepsini dün içip tükettiJ Dikkat edin dün diyorum çünkü hiç de söylendiği gibi 24 saat ve sadece emzirmeme şeklinde değilmiş, verilen maddenin miktarına göre değişkenlik gösterirmiş(benim için 36 saat) ki burada bahsettiğim  radyoaktif madde olduğundan bebekle bu süre içinde aynı odada bile bulunmamam gerekirmiş!!  Benim 36 saatim gece yarısı bitecek ama ben risk almamak için yarın sabaha kadar uzatıyorum.
Dün sabah saat 9 gibi evden çıkarken öpüp kokladım kuzumu, şu saat oldu hala yanına yaklaşamıyorum, hatta evdekileri de uzaklaştırdım kendimden, tekil tekil tehlikeli madde olarak takılıyorum. En kötüsü de Ege Demir’in süt yetmediği için mama içmek zorunda olması ama mamayı kesinlikle istememesi. Acıkınca içer diye düşünmüştüm bu sabah ama resmen grev yapıyor, sen misin benden uzak duran vicdan azabı yaşatayım da gör diyor. Sabah annem koridordan gösterdi, uzaktan uzağa sevdim, şarkımızı söyledim, normalde çok neşelenir, güler, bugün önce güler gibi oldu, sonrası bol gözyaşı şeklinde, artık beni neden almıyorsun mu diyor, ne diyorsa. Gün boyu mütemadiyen ağladı diyebilirim. O, evin diğer ucunda süt diye bas bas ağlarken, ben burada sütlerimi sağıp atmak zorundayım, bu kadar değerli şeyler resmen radyoaktif atık konumuna geldi.
Beni özledi kuzum, ben de onu. İnşallah yarın bu çilemiz bitecek de kavuşacağız pamuk prensimleJ  



Kavuştuk kuzucuğumlaJ  Kameraya çektirecektim, çok hızlı gelişti, annem getirene kadar çoktan kavuşmuştuk, akabinde de emme pozisyonuna geçtikJ  Bir öptüm bir öptüm, mıncıkladım, ısırdım bezinden ohhhhhJ  

31 yorum:

  1. Kıyamam canım yaa,yarın nasıl da sevinecek kuzun,onu da anlatırsın bize,çok merak ediyorum hem kavuşmanızı hem de cumartesiyi.Ben de hep merak ediyordum,sürekli beraberiz ya bebeklerimizle,acaba diyordum biraz ayrı kalsak ne hisseder,ne yapar.Artık merak etmiyorum sen yeterince anlattın:(Allah kavuştursun ve kurtarsın seni canım:)Yarın Ege Demir'i benim için çook öp:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu yarın bir öpeceğim bir öpeceğim offfff:)))İmdat diyecek, konuşmayı sökecek sayemde:p

      Sil
    2. :)))Bence kameraya da al,ileride anı olur:)

      Sil
    3. Evet iyi fikir, yapayım bunu:)))

      Sil
  2. hemen sabah olsuuuun...

    YanıtlaSil
  3. Şu anda empati kuruyorum ikinizle de ve çok hüzünlendim, nasıl da anlatmışsın öyle, anne ve kuzusu, İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun, çokoprensn de sağlıklı anneciğiyle dilediği gibi vakit geçirebilir.
    Bir yandan da aklıma televizyonda gördüğüm bir reklam geldi, hasta olan bir anne, babaya baktırdığı bebeğiyle ilgili malumat alıyor ya mutfakta, markayı hatırlamıyorum ama konu size çok benziyor.
    Acil şifalar diliyorum canım sana Allahtan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok sağol, o reklamı izlemedim ama arkadaşım da bize benzetmiş, o anlatmıştı:)

      Sil
  4. kuzuczuk yaa seni özlemiştir çok..Hemen yarın olsun ozaman

    YanıtlaSil
  5. Ah canim, cok iyi anliyorum seni. Ayni sey oglum 3 aylikken benim de basima gelmisti. Damardan verdikleri ilac yuzunden 48 saat emzirme yasagi koymuslardi:( Gercekten cok zor bir durum. Yasak bitince bol bol hasret giderirsiniz:) Cooook gecmis olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da çok geçmiş olsun, bebekler küçücükken sabretmeyi öğreniyorlar, kıyamam.

      Sil
  6. Off... Hayır yani annelik başlı başına zor bir şey, bir de bu hastalıklar!!! Allah sabır versin canım. Merak etme çoko prens bu zamanları hatırlamayacak, sana da küsmeyecek.
    Yalnız dikkat et sarılırken bıcırdığını çıkarma kuzunun :P
    O burnunu ısırırım, pis gıcık!
    Kızım, ne sevimli şey doğurmuşsun sen öyle yahu?!

    Peki senin sonuçlar ne zaman çıkacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fena saldırdım, teslim olmaktan başka çaresi kalmadı hahayt:) Küsmedi ama hafif tavır da yaptı zibidi:)
      Sonuçları alıp cmt gideceğiz doktora.

      Sil
  7. Sabaaah olduu...
    Bol bol hasret giderin. Senin için yine dua ettiim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok sağol, hasret gidereceğiz ama bu sefer de kabızlık bırakmadı peşimizi, kıvranıyor çocuk, anne sütü yerini tutmadı diğer yedikleri tabii.

      Sil
  8. Bugün çileniz bitmiştir İnşallah , geçmiş olsun ikinizede

    YanıtlaSil
  9. Canım çok geçmiş olsun..Kıyamam size bol bol öpüşün koklaşın :)) hasret giderin..

    YanıtlaSil
  10. canım benım , tam kuzucuk maşallah ona,Allah ayırmasın.ya şu emme olayı muhteşem bir şey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım Allah hiç bir anneyi yavrusundan ayırmasın. Kesinlikle katılıyorum müthiş birşey:)

      Sil
  11. Ne zor olmuş canım yaa:( Ohh popodan ısırma olayı çok hoşuna gidiyor Ada'nın da.Tabii bezli popo:)) Geçmiş gitmiş olsun inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım çok sağol. Bu bebek milleti de bir tuhaf, Ege Demir'i severken bildiğin pataklıyorum, haşin seviyorum, zevkten dört köşe oluyor:))

      Sil
  12. Canım kavuştunuz demek,Allah bir daha ayırmasın.Benim için de mıncıkla:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kavuştuk, Allah kimseyi ayırmasın evladından, mıncıklarım zevkle:)

      Sil
  13. canım yaaa ben nasıl kaçırmışım bunları, çoooook geçmiş olsun, inan okurken gözlerim doldu, 36 saat ayrı kalmak kuzudan, oooff ne zor dimi.İnşallah artı çözüm bulunur da bu sıkıntıyı da atlatırsınız.Kavuşma anını hayal edebiliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, inşallah benim de en büyük temennim çözüm olması. Kavuşma anımız çok sesliydi:))

      Sil
  14. canım ya ...
    çok zor şeyler yaşıyorsun inşallah bunlar çektiğin son sıkıntılar olur
    bebişinle bu günlerin acısını bol bol çıkarırsınız...
    hazır yakalamışken bol bol öp bizim içinde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım, ben de iple çekiyorum bugünlerin acısını çıkaracağımız günleri:)

      Sil
  15. gozyaslarim akti gitti , nasil dayandim arkadasim sen ? Allah nasil bir sabir verdi sana ? Her sey en kisa zamanda eski duzenini , sagligina kavusur insallah ..butun kalbimle duacinim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...