15 Nisan 2013 Pazartesi

1 Yaş Partimiz:)

İlk doğum günü sanırım her anne için çok özel, hayaller, emekler ve sonunda büyük gün:) Bizim büyük günümüz de geçtiğimiz cumartesi oldu, geriye çok güzel anılar bırakarak. Hani derler ya ilk doğum gününden çocuk birşey anlamaz, anne kendisi için yapar diye, evet ne iyi yapmışım da onu doğurmuşum partisi bu:)

Yazmayalı çok oldu, çok şey birikti ama şu an en sıcağı, en önemlisi doğum günümüz:) Doğum günümüzde 4 bebek, 2 çocuk ve onların anne ve babaları vardı, cümbüş bir ortamdı yani:)

Temamız: baykuş (oğlumu da kendime benzettim, baykuş görünce sevinç gösterileri yapıyor:))
Rengimiz: Rengarenk

Süsleri photoshopta ben yaptım, ben yaptım derken internette hazır bulduklarımın renklerini değiştirerek yada içinde farklı resim olanları baykuşla değiştirerek, yazılar ekleyerek, vs. Çok basit gibi söyledim ama sıfıra yakın photoshop bilgisiyle bu işe başlamış biri olarak bence büyük iş başardım:) Ama biraz photoshop bilgisi olan biri için bence zor olmaz. Neyse fotoğraflara geçelim...


Şu ana kadar keçeden yaptığım baykuşların en büyüğü sokak kapımızı süsledi.


 Afişimizin puantiyeli zemini tubanne nin blogunda paylaştığı purple&purple kaynaklı resim. Üzerine fotoğraf, yazı ve diğer eklemeler benden.


Bannerın içinde başka yazı ve renkteki halini internette bulmuştum, renklerini değiştirip, içindeki yazıları sildim, birkaç da baykuş ekledim.


Zaman tüneli yaptıklarımın içinde ne beğendiğim oldu, içine oğlumun yüzü girdi diye mi artık bilemiyorum:) Yeni doğumdan 1 yaşa kadar olan resimleri kullandım, internette bulduğum puantiyeli zeminleri ozalitçide çıkartıp, kesip biçip, kurdelelerle tuttturdum, odasının duvarına asmayı planlıyorum.


Masamızın genel görüntüsü
Çilek ve kiviyi eritilmiş çikolata batırıp renkli kurdelelerle süslediğim çubuklara takmıştım. Bunları da turuncu ve yeşil renkli 2 kovaya koymuştum. Dondukları halde masaya gelemeden mutfakta fırın ve ocak yüzünden eriyip şapır şapır aktılar:(


Bunu da oğlumun odasına kapı süsü yapmayı planlıyorum, malum artık büyüdü kocaman 1 yaşında, bebeklik kapı süsü olmaz:p


Doğumundan yaşına kadar olan fotoğrafların olduğu çerçeveyi de masamıza koydum. (Arkadaki cupcakelere de dikkatinizi çekerim, üzerini şeker hamuruyla kapladım, çok uğraştım:))


Oğlumun yürümeye başladığını söylemiş miydim:) 1aydır yerde değiliz artık, bunun şerefine ayak poğaçalarımız. Bu hafta içi yapıp komşulara da dağıtmayı planlıyorum. Mavi ayak çerçeveleri aldım, içine de yürükenki fotoğraflarından bastırıp koydum, akrabalara anı olarak verilecek:)


Anı demişken, anı defterimiz de burada:)


Bir anı da, blogta tanıştığım ama arkadaşlığımın dışarıda da sürdüğü tubanne bloğunun sahibesi sevgili Tuba ve şepşeker oğlu Ege'den:) Ege Demir gerçekten hediyelerini çok sevdi. Baykuş mandallarımız da var ama onlar mutfak perdemizi süslüyor:)


Hediyelerimiz Ege Demir'in resminin bulunduğu magnet (http://www.tasarimbutigi.com/)


Pastamız Nesrin Tong yapımı. Hem görsellik hem de tat olarak çok beğenildi. Çarşaf gibi yazdığım her detayını belirttiğim pastayı tam aklımdaki gibi yaptığı için kendisine çook teşekkür ediyorum, beklediğimden daha güzel buldum:) Lezzeti konusunda da gerçekten tavsiye ediyorum, sitesine bakmak isterseniz http://pastatasarim.blogspot.com/


Avizedeki süs çift taraflı hoşgeldiniz yazısından oluşuyor, çevresine de tüy sardım.


Koltuğun üzerine teyzesinden hediye gelen üzerinde resmi olan minderi koydum:)


 Hatıra çerçevemizin kesimini eşim, süslemesini ben yaptım.


Ve de biiiiiiiiiz:)

47 yorum:

  1. oğluşunuzun doğum günüsü kutlu olsun...
    nice mutlu senelere inşallah...
    herşey harika görünüyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar hatıra çerçevesi yapmak istiyorum oğluma nasıl yaptınız malzemeleri neler :) çok beğendim de :)

      Sil
  2. Nice mutlu yaşları olsun minik kuzunun :)

    YanıtlaSil
  3. bir meleğin günlüğü15 Nisan 2013 23:38

    maşallah sizee...çok tatlısınız..hersey çok güzel olmuş cnm yaa..ne süslü bir masa o öyle..Ellerine sağlık..1 yaşı kutlu olsun ege demirin..sende özletme kendini arasıra ugra ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Nermincim, inşallah bundan sonra daha sık buralarda olacağım;)

      Sil
  4. mutlu mutlu yıllara doğum gununuz kutlu o0lsun

    YanıtlaSil
  5. Ayyy çok güzel geçmiş olmalı biz burdan onu anlıyoruzz maşallah oğluşunaaa =) Yeni yaşı kutlu olsun =)

    YanıtlaSil
  6. çook güzel olmuş, pastaya ve çerçeveye bayıldımm :) kesinlikle öyle, 1. yaş doğum günü ayrı bir heyecan oluyor doğumdan sonra :) allah mutlu ve sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, öperim çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğumdan sonra 1 yıl annenin içinde biriktirdiklerinin dışa yansıması sanırım, Allah hepimize daha nice doğumgünlerini görmeyi nasip etsin, biz de çok öpüyoruz:)

      Sil
  7. Kocaman bir maşallah Ege Demire..Doğum günü kutlu olsun..
    Pastanıza bayıldım, çok güzel olmuş..Diğer her şeyde öyle tabi:)
    Bak sizin hatıra çerçevesi daha güzel olmuş bizimkinden:) tüllerle sarmıştım ben, zor olmuştu, bir daha ki sefere senin gibi yapacağım ama:) Daha sık yazarsın artık canım:) Sevgiler Çanakkale'den

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sizinki de çok güzeldi, seninki zor olmuş ama zoru başarmışsın, ben ilk sizde görmüştüm, fikir kaynağım sensin aslında:)

      Sil
    2. :)) sağol canım.Ben tekrar baktım fotoğraflara:)
      Yürüyormuş bak onu atlamışım, aferimmmm:) bizim tembel kız daha yürümüyor:) cupcaklerde süpermiş, tekrar ellerine sağlık..:)

      Sil
  8. Canımm postunu görünce o kadar heyecanlandım ki anlatamam:))Eşime ve Ege'ye seslendim 'Ege Demir'in partisiii'diye:)Önce defalarca resimlere baktım daha da bakacağım:)Öncelikle tekrar çok çok kutluyorum sizi,anne-oğul olarak çok yakışıklı ve güzel olmuşsunuz:)Ege Demircim büyümüş yakışıklı bir küçük adam olmuş:)Keçe kapı süsün kocaman ve çok şeker olmuş,papyonuna bayıldım:)Puantiyeli banneri ne kadar güzel yapmışsın,gerçekten photoshop bilmeyen biri için çok zor,ben sadece Ege'nin resmini koyarken bile çok zorlanmıştım.Bayrak ve balon detayı çook yakışmış:)Gerçekten bannerlerinde favorim zaman tüneli oldu,şahane yapmışsın,profesyonel işi olmuş,ellerine sağlık:)Parti sabahı illa ki bir aksilik olur,olsun kivi ve çilekler nazar boncuğunuz olmuş:)Tuğbacım gerçekten nasıl yaptın sen o cupcakleri,süper olmuş,sen onu bir ara ayrıca anlat:))Pasta gördüğüm een şirin pasta,baykuşun yanında bir de minik pasta detayı çok hoşuma gitti:)Ayak çerçeveyi çok güzel düşünmüşsün,bir taşla 2 kuş vurmuşsun,hatıralarına hatıra eklenmiş.Magnetlerinin içine seçtiğin fotoğraf çok şirin,yerim onu:)Tasarımı çok hoş olmuş magnetin bayıldım,seneye burdan yapayım dedim içimden:)Anı defteri de profesyonel işi olmuş,güzel anılarla dolsun inşallah:)Çerçeve süper,çook beğendim,eşime dedim 'İyi bak seneye ben de istiyorum':)Ege Demir'in kapısına asacağın 'Ege Demir'yazısı çok güzel,çok beğendim.Avizeyi de unutmamışsın,onu da çok güzel süslemişsin.Ne diyeyim,süper,sevgi ve emek dolu bir doğumgünü olmuş,çok mutlu olmalısın;Ege Demir de ileride seninle ve babasıyla gurur duyacak.Geceni gündüzüne kattın ama değmiş:)Çok öpüyoruz sizi,bizim için söylediğin sözler için teşekkürler,sizi seviyoruz:)İyi ki Doğdun Ege Demir!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tubacım çok iyi anlıyorum heyecanını çünkü aynı heyecanı ben de sizin postunuzu gördüğümde yaşamış ve defalarca resimlerinize bakmıştım:)Güzel düşüncelerin için çok çok teşekkür ederim canım, sen güzel görmek istiyorsun:)Keçeden büyük şeyler yapmak daha kolaymış, küçük ince iş yok:)Photoshop için vaktim çoktu haftalarca uğraştım biliyorsun, Ege Demir yattıktan sonra geç saatlere kadar internette o nasıl yapılır şu nasıl olur diye araştırdım, sonuç da profesyonel değil ama beni tatmin etti.Cupcakelerin üzerine su bardağıyla kestiğim şeker hamurlarını, onların üzerine de kalıplarla çıkardığım minik şeker hamuru süsleri koydum.Kivi ve çilekler nazar boncuğumuz oldu ve her mutfağa gidişimde üzerimde bir lekeyle çıktım:)Allahtan üzerimdeki şifon gibiydi de ıslak mendille çıkıyordu hemen:)Ayak çerçeveyi senin ilk adım partinden sonra düşündüm, dedim 2. bir parti zor olur bana, böyle olsun:)Çerçeveden iste tabii, biryerden fiyat aldım 150TL dedi:s Bir tanıdık 50TLye marangozda kestiriyormuş, eşim bedavaya yaptı:))Aslında bunların hepsi anı yaratmak için, keşke diyorum benim de "Tuğba 1 yaşında" diye birşeylerim olsa:)Umarım Ege Demir ileride dediğin gibi sevinir. Biz de sizi çok seviyoruz ve d eçok öpüyoruz:))

      Sil
  9. harika bir doğum günü partisi yapmışsın herşey ok ama çok güzel çerçevelerine resimlerine kapı süslerine cupcakelerine herşeyine bayıldımm nice yaşlara ege demir :) sağlıklı mutlu upuzuuuunnn bir ömrü olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok sağol, ben de sizin doğum günü partinizin resimlerini gördüm, herşey çok güzel olmuş, insan özeniyor ilk doğum gününe değil mi:)Rüzgarcığıma da nice güzel yıllar diliyorum:)

      Sil
  10. Ege Demir'imizin 1 yaşı kutlu olsun yeni yaşında bütün güzellikler onunla olsun,canım seninde ellerine sağlık herşey harika görünüyor çok emek vermişsin ayrıca seninde anneliğinin 1 yılını kutluyorum çok öpüyorum ikinizi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adacığımın da 3. yaşı kutlu olsun canım, sık giremediğimden sonradan görüyorum. Zaman çok hızlı geçiyor değil mi, hala inanamıyorum 1 yaşına girdiğine, 1,2,3 derken kocaman oluyorlar:)

      Sil
    2. Bizde teşekkür ederiz canım,olsun canım müsait olduğun zaman bakarsın.Gerçekten zaman çabuk geçiyor ve büyüyorlar:)

      Sil
  11. herşey çok güzel gözüküyor. ellerine sağlık :)))
    sağlıklı, güzel mutlu yaşları olsun miniğimizin :)) kokladım onun misss kokusunu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, hepsinin sağlıklı, güzel yaşları olsun inşallah.

      Sil
  12. Aman da amaaan! Büyümüş de yaşına girmiş demek Ege Demir'ciğim :)
    Annesi herşey çok güzel olmuş, çok özenle ve sevgiyle hazırlanmışsın belli...Ellerine sağlık :)

    Ege'nin ömrü uzun, sağlıklı, güzel olsun...Hep mutlu olsun ve iyi insanlarla karşılaşsın inşallah...

    Bora bebek ve annesinden sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz Deryacım, güzel bir dileğini de çok sevdim, inşallah ömür boyu iyi, hayırlı insanlarla karşılaşsınlar, çok öpüyoruz:)

      Sil
  13. hayırlı yaşlar olsun inş,ege demir yazısını nerden aldınız acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ege Demir yazısını Dream Machine Works'ten aldım. Googleda aratırsanız çıkıyor.

      Sil
    2. Canım ben de merak ettim,bir bakayım siteye,öptüm;)

      Sil
  14. Oooooo, neler yapmışsın Çokoprensin Annesi :)) Merak ediyordum seni, ses verdiğin iyi oldu :)
    Her detaya bayıldım, çok ama çok zevkli şeyler yapmışsın, hepsi için ellerine sağlık, senin gibi marifetli bir annesi olduğu için çok şanslı Ege kuzusu çoookkkk :))
    Nice güzel yaşları olsun, güzel yüzü hep gülsün, mutlu, huzurlu, sağlıklı upuzun bir ömrü olsun :)
    Çok öperim...

    YanıtlaSil
  15. Daha nice yıllar sağlıklı mutlu huzurlu geçsin ..)

    YanıtlaSil
  16. her şey çok ama çok güzel olmuş,ellerinize sağlık...Nice nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yaşlara...sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Harikasınız
    herşey cok cok cok güzel olmuş
    ellerine sağlık canım
    Yakışıklı oğlunun ılk dogum gününü kutluyorum
    nice güzel yaşlarını kutlayın inşallah

    YanıtlaSil
  18. Nice guzel yaslariniz olsun.. hep birlikte hep saglikla

    YanıtlaSil
  19. NİCE MUTLU ,SAĞLIKLI YILLARA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLMUŞ..

    YanıtlaSil
  20. canım geriden geliyorum yeni yaşınız kutlu mutlu olsun nice yaşları olsun inşaallah bayıldım fotopraflarına..
    ellerine emeğine sağlık..
    öpüyorum Ege kuzuyu.

    YanıtlaSil
  21. Canim arkadasimm nice nice yaslariniZ olsun Ege cim kocaman olmus masallah Yaptigin hersey cok guzel olmus bu arada pastaya ayri bayildim
    Resimli zaman tunelije bayildimmm :)

    YanıtlaSil
  22. Nice yıllara sağlıkla, mutlulukla... Benim de bir Demir'im var. Yakında beş yaşına girecek. Çok özgün şeyler yapmışsınız. Bana da beklerim.
    kumtanesiyiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  23. Nice yaşlaraaaa :)

    Veee Anneler günümüz kutlu olsun...

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  24. çook güzel bir parti olmuşşş maşallah kuzucuğa:)

    YanıtlaSil
  25. ben bloglara girmeyeli baya büyümüş buradaki bebekler artık ege de bir yaşında yeni yaşınız kutlu olsun geç kaldım belki ama hiç yazmamak istemedim yeni yaşı ona ve ailesine güzellikler getirsin sana karşıda utanıyorum bir sözüm vardı sana ama yerine getiremedim inanki sebep ben değilim elimde olmayan sebeplerle gerçekleşmedi üzgünüm sana çok yazmak istedim ama yazamadım aylarca bloğuma bile girmedim neyse boşver ege gerçekten büyümüş bebeklikten çıkmış çok yakışıklı bir delikanlı olmuş maaşallah Allah nazardan korusun

    YanıtlaSil
  26. herşey harika oğlumun doğum günü için deli gibi araştırma yapıyorum çok özle olsun istiyorum banner ve sizinn yaptığınız resim çercevesini nasıl yaptınız

    YanıtlaSil
  27. ellerinize sağlık benimde oğlumun yaş gününe az kaldı araştırıyordum fotograf cercevesini bannerları ve masa süslerini neyden yaptınız acama ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, fotoğraf çerçevesi ahşap, MDF mi deniyor öyle birşey, o boyutta düz bir plakaydı, eşim ortasını kesip çıkardı, üzerini mavi beyaz puantiyeli kendinden yapışkanlı kağıtla kaplayıp, elimde var olan ahşap harfleri ve temamızolan baykuşu yapıştırdım, orataya çerçevemiz çıktı:) Banner ve masa süslerini de internette hazır pdfler var direkt çıktı alınacak, ben onların photoshopta renkleriyle oynadım, örneğin içinde araba resmi varsa onu silip baykuş resmi koydum, yazı yazdım, özetle bize uygun hale getirip çıktılarını aldım.
      Sizin doğum gününüz ne zamandı?

      Sil
    2. Kendinden yapışkanlı kağıdı nereden aldınız? Ben de yapmak istiyorum da...

      Sil
  28. merhaba. çerçeveye bayıldım.Oğlumun doğum günü için çerçeve nasıl yapılır diye nette gezinirken blogunuzu gördüm. süper fikirmiş:) paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  29. Merhaba,

    Ben de yaptırmak istiyorum yiğenim için, ama hazır banner göremedim nette.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...