9 Nisan 2013 Salı

Artık Bir Yaşımız Var:)

Dün gece 12 itibariyle bebekliği bitirdik, oğlumun artık bir yaşı var, benim de anneliğimin bir yıldönümüJ Sürekli saate bakıyorum geçen yıl bugün şu saatte şurada şöyle yapıyordum diye, an itibariyle henüz bebeğimle yüzyüze görüşememiştik. Annesi saat 12’deki doğum için sabah 5te uyanmış, şu saatlerde de bereketli yağmur altında fönlü saçıyla kuaförden dönüyorduJ Oğlum ise, birkaç saat sonra annesi, babası, anneannesi, teyzeleri ve Gülce ablasıyla beraber hastaneye gidecek,  çok istemelerine rağmen babasını da dışarıda bırakıp annesiyle beraber ameliyathaneye girecek, annesinin uzun araştırmalar sonrası anlaştığı fotoğrafçıyı, hastanenin anlaşmalı başka fotoğrafçısı olduğu için içeri almayı reddetmesi üzerine ortalığı yıkmasına şahit olacak, daha sonra da kendisini bir süre çıkaramadıkları için orada bulunan erkek doktorun kuvvetlice annesinin kaburgalarına bastırmasıyla ‘kaburgalarımı kıracaksınız!!!’ diye çığlıklarını dinleyip, saat 12:31’de dünyaya ve de tabiki ilk aşkı annesine merhaba diyecekJ İşte böyle dünyaya geliş, geçen aylar ve de bir yaş..
Bugün çok mutlu ve de gururluyum, kocamaaaaan 1 yaşında oğlum varJ Allah’ıma şükürler olsun bu duyguyu yaşattığı için, Allah nerede isteyen varsa yaşatsın, hayırlı, sağlıklı, sıhatli, uzun ömürler versin benim yavruma da diğer yavrulara da..
Daha önce bilmezdim ama anladığımı sanırdım, anlayamamışım meğer, insan bünyesinin yaşadığı en abartılı, en hararetli duygularmış annelik.. Kendinden daha çok başkasını düşünmekmiş, yemedim yedirdim, giymedim giydirdim lafını doğru çıkarmakmış gerçekten.. Başına birşey gelmesin diye içine sokmak isteyip, özgüveni olsun diye serbest bırakmakmışJ Ne yaparsa yapsın koruyamayacağını bilip Allah’a yalvarmak, emanet etmekmiş annelik.. Alkış yapmasıyla, tay tay durmasıyla, ilk adımlarıyla gururdan kabarmak, kusmuğa kakaya başka türlü bakmakmış.. Çok sevmekmiş, çok ama çok sevmekmiş, bambaşka bir duyguymuş annelik..
Bu duyguyu bana yaşattığın için, benim bebeğim olduğun için çok mutluyum, iyi ki doğdun, iyi ki geldin aramıza.. Seni çok seviyorum..

15 yorum:

  1. iyiki doğmuş çokoprens!
    çok çok güzel bir ömrü olsun inşallah sizlerle birlikte.

    YanıtlaSil
  2. iyi doğurmuşsun:)) nice güzel yıllarınız olsun beraberce.

    YanıtlaSil
  3. Canım duygularını çok güzel ifade etmişsin yazıyı okurken duygulandım. Ege Demir in yeni yaşı kutlu olsun sağlıkla mutlulukla ,anne ,babasıyla çok güzel bir yaşam diliyorum öpüyoruz kocam Ada ile birlikte :)

    YanıtlaSil
  4. iyi ki doğmuş ege demircikk hayırlı uzun ömrü olsun yakışıklının. çok öpüyorum ikinizide canım..

    YanıtlaSil
  5. Çok duygulandım canım,öncelikle Ege Demirciğim'in 1.yaşı çook kutlu olsun,senin de anneliğinin 1.yılı:))Ailece,sevdiklerinle nice yaşlara,bol kutlamalı,şen,şakrak doğumgünlerine:)Ege de seni öpüyor Ege Demirciğim,ben de mıncırıyorum:)

    YanıtlaSil
  6. nice mutlu ve sağlıklı yıllar..

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir duygu gerçekten nice sağlıklı yaşlarınız olsun iyi ki doğmuş çokoprens

    YanıtlaSil
  8. Tuğbacığım çok güzel bir yazı olmuş. Ne güzel tarif etmişsin anneliği. Valla ben de çok duygulandım:)) Sevgili Ege'nin ilk yaşını kutluyorum. Nice güzel, mutlu, sağlıklı yaşları olsun. Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  9. Canım çokoprensinin ömrü boyunca yolları ısıkla dolsun...
    Şansı bahtı daima açık olsun
    Farkındalığı var olsun, özgüvenli büyüsün ki, tüm engeller ona vız gelsin
    Nasıl mutlu olunacağını farkındalığı ona hep göstersin
    Annesi babası daima yanında olsun

    Öptük Ateşle sizi:)

    YanıtlaSil
  10. Maşallah Ege Demir kocaman adam olmuş, aylık bebek olmaktan çıkmış artık 1 yaşında:)
    Ege Demir'e ailesiyle birlikte daha nice mutlu yıllar..

    YanıtlaSil
  11. Canım sizi çok merak ettim bir süre...
    Doğum günü kutlu olsun benim tatlı Ege Demirciğimin, senin de anneliğinin 1. yılı canım :)

    İyi ki doğurdun bu tatlı paşayı! Nice güzel senelere oğlun ve eşinle...
    Ve uzaktan da olsa bizlerle ;) İyi ki varsınız...

    YanıtlaSil
  12. mutlu yıllaaar, ay ne heyecanlı oilk yaş, sağlıklı ve şanslı bir hayatı olsun inşallah

    YanıtlaSil
  13. iyi ki doğdun çokoprens.. anneni dünyanın en mutlu kadını yaptın.. allah sağlıktan, mutluluktan ayırmasın..

    YanıtlaSil
  14. Dogum gununuz kutlu olsun:) cokoprense saglikli mutlu huzurlu anneli babali uzun bir omur diliyotum:) nice mutlu yaslara:) sevgiler:)

    YanıtlaSil
  15. erkek karakterim var ki, derin detektif.
    :)
    derin hikayeleri.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...