9 Ocak 2014 Perşembe

Ocak'ta İstanbul:)

Başlıkla ilgili yazacak birşeyim yok aslında.. En son yazım 'Temmuz'da İzmir' miş, bu da 'Ocak'ta İstanbul' olsun dedim. Temmuz'dan Ocak'a kadar neler mi yaptık?

İsmini 'Metalik Böcük' koyduğumuz bir arabamız oldu, yazdan bu yana şehirdışına bolca gittik. Eylül'de 17 aylık Ege Demir ile ilk uzun şehirlerarası yolculuğumuzu gerçekleştirdik, İzmir üzerinden Antalya'ya vardık ama  bir ara inesim geldi müsait bir yerde desem anlarsınız sanırım:) Oğlum denizle tanıştı ve çok sevdi.





Ege Demir paşa annesinden aldığı uyku eğitimini başarıyla tamamlayıp eski dönemi kapatıp yeni bir döneme girdi.


Kurban bayramından bu yana bim bam bom bizim de artık bir bakıcımız var, evet evet blogtan uzak kaldığım o günlerde yaşadığım en büyük sıkıntı, neredeyse işi bırakma noktasına geldiğim zamanda hayatımıza giren teyzemizle çözüldü..

Resmin üstteki yazı ile pek alakası yok ama:)

Bunlar genelde yaz hallerimizdi, kış hallerimiz için diyebileceğim en azından ben vasat durumdayım, hatta vasat iyi kaçtı, şu an ortalıkta gezinen grip sebebi ile yatak döşek yatıyorum. İnanın bu yazı için birkaç saattir uğraşıyorum, biraz yaz, biraz bırak dinlen modundayım. Ege Demir'in içeriden teyzesi ile sesi geliyor, yanlarına gidecek olursam çift maske kullanıyorum. Neyse oğlumun kış hali ile sonlandıralım yazımızı:




14 yorum:

  1. İnanırmısın bende dün blog listeme bakarken, senin sayfana girdim ve oooo uzun zamandır yok herhalde bıraktı artık yazmayı diye düşündüm :) bugün yazını görünce şaşırdım, sanırım sana pozitif enerji yolladım :) Maşallah büyümüş küçük bey.Bloguma da beklerim, benim 2. oğlum yolda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknur hayırlı olsun, sağlıkla sıhatle kucağına al inşallah;) Evet gerçekten pozitif enerji yollamışsın, teşekkürler:)

      Sil
  2. Nasıl sevindim yeni yayın görünce :)
    Başlık çok manidar olmuş ama olmuş :)
    Öncelikle Ege'nin saçlarına bayıldım yaa. Maşallah büyümüşte. Güzel uykular güzel yolculuklar ikinizin olsun. Göreceksin O büyüdükçe her şey daha güzel olacak.
    Yine yaz yine geleyim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen gel ben hep yazarım Emrecim;) O büyüdükçe karşımda beni daha çok anlayan biri olunca seviniyorum, sanırım haklısın herşey daha güzel olacak, hepimiz için öyle olsun.

      Sil
  3. Tuğbacığım bak bak duydun mu sesi?Şerefine şampanya patlattım:)Yaşasın nihayet döndün aramıza,bunu gribe mi borçluyuz:)Ege Demir çoook yakışıklı olmuş,hele o montlu hali,saçları çok güzel maşallah:)Kumdaki Ege yazısına bittim ayrıca,bir köşeye yazdım:)Arabanız hayırlı olsun,biz de arabaya isim takanlardanız,bak ortak bir özellik daha:)Bol bol ,sakin gezmeler diliyorum size:)Tekrar geçmiş olsun,ben d gribim,kivi ve çiğ sarmısağı ikiye bölerek hap gibi yutmak iyi geldi:)Öptüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy çok şımardım canım şerefime şampanya hiç patlatılmamıştı daha önce:) Sanırım gribin de biraz etkisi oldu, yat yat nereye kadar:)Kumdaki Ege yazısını ben de daha önce başka birinde görüp bitmiş ve bir köşeye yazmıştım:)Araba da aileden biri oluyor bir yerde değil mi, isme ihtiyaç doğuyor:) İçimde kivi ağacı çıkacak, sarımsak da yollayayım yanına:)Sana da çok geçmiş olsun canım;)

      Sil
  4. Yerim bu prensi,nasıl da büyümüş,nasıl da tam prens moduna girmiş... Çok tatlı görünüyor maşallah...Ben de uzak kalıyorum blogdan zaman zaman. ama aklım hep burada oluyor... Sana da geçmiş olsun canım. En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım, bugün biraz daha iyiyim ama çok sarstı beni bu grip sürekli uyuyasım var. Ben bu kadar ara vermek de istemedim, bugün yarın derken 2 mevsim geçmiş:) Ama dediğin gibi insanın aklı burada kalıyor.

      Sil
  5. Canım sizi o kadar çok merak ettik ve özledik ki...Şükür kavuşturana! Maşallah çok büyümüş Ege'cik :) Paşa olmuş, paşa...
    O göbek ne öyle? :) Yerim ben onu...Çok sevindim bakıcı teyzeniz adına, mutlu mesut bir düzen kurdunuz demek ne güzel.Ne kadar zorlandırğını tahmin ediyorum bu düzeni oturtana kadar :( Bizde bakıcı filan yok, sağolsunlar anane babanne ile 2 yaşına getirdik Bora'yı.Şükrediyoum bize yakın oturmalarına, bakıcı bulmak ve düzeni kurmak zor iş çünkü. (İlk doğduğunda bir ara ben de niyetlenip bulmaya çalışmıştım. ordan biliyorum)

    Daha sağlıklı ve bol bol gezmeli, eğlenmeli, gülmeli bir 2014 olsun sizin için canım.

    Kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizi çok özlemiştimmm:) Gerçekten çok zor birşeymiş, o kadar komik insanlarla görüştüm konuştum ki düşününce ne kadar da çaresizmişim ama inan başa gelmeden de anlaşılan birşey değilmiş..
      2014 dileğine bayıldım, aynısını sizin için diliyorum, ben de öptüm;)

      Sil
  6. Oy maşallah nasıl da büyümüş çok zaman geçmiş ben de görünce şaşırdım, arayı uzatma ama, yazmayınca bir çok anı da unutulup gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen öyle, çok şey vardı yazmak istediğim ama tarihi geçtiği için rafa kaldırdığım, neyse bundan sonra daha sık görüşürüz inşallah:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...