26 Kasım 2012 Pazartesi

Duvar Ünitesinde Yeni Yılın Modası

Bir önceki yazımda eşimin Ege Demir konusunda pimpirikli biri olduğundan  ve onun bu evhamının beni rahat bir insan haline getirdiğinden bahsetmiştim. Ben bunları yazarken daha önce çekmece kilitlerini ve köşe koruyucularını aldığımız Bauhaus'taydı. Aklında birşeyler olduğunu ve duvar ünitesini güvenli hale getireceğini söylüyordu. Haydi bakalım dedim nasıl bir sürpriz yaşayacağım. 

Veeee karşınnızda 2013 model duvar ünitemiz:)


 
Köşedeki ayrıntıya bakar mısınız:) Bu akşam üzerindeki şeffaf bantlar da çıkacak, altındaki çift taraflı bant sıkı tutsun diyeymiş, bu akşam da üzeri büyük şeffaf bantla kaplanacakmış ki çocuk bu süngerleri ısırıp koparmasın.



Halinden gayet memnun:)







Sınır tanımıyor o daracık yere yatmış resmen:) Ayaklarını yukarı kaldırıp üniteye dayamış, kafası da tam sınırdaydı, bari dedim minder koyayım, rahat yatsın:)

Önce bu ne dedim eşime, sonra bugün bir rahat ettim, bir rahat ettim, ben koltukta takılırken Ege Demir üniteye bir bindi, bir indi, ohhh dedim:) Tabii prototip aşamasında üretici tarafından test de edildi, bir kafa darbe denemesi yapıldı sonra acımıyor, başarılı dendi, çok güldüm:)

Çocuklar ve babaları da olmasa neye gülermiş bu anneler:)


33 yorum:

  1. Yerim ben bu Ege'yi o nasıl duruş öyle :) Canım fikir süpermiş valla,işte bizde pimpirikli olan benim rahat olan eşim :) Sizde de tam tersi,demek eşler birbirini tamamlıyor işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki denge her zaman oluyor:) İlk başta ehh pehh dedim ama evet evet iyiymiş:)

      Sil
  2. harika olmuş,ama babanıza söyleyin birkaç ay sonrası için yeni planlar hazırlamaya başlasın :) çünkü Egeciğim onları söküp,parçalamayı keşfeder birsüre sonra ama epey idare eder bu korumalar sizi tabii
    sen bizim evi bir görsen ne model ne model,Özgün televizyona tırmanmaya başladı,şu anda kocaman orta sehpamız televizyonun önünde,yan yatık,set şeklinde ve iplerle de bağlı biryerlere
    çoook fena,püfff,deli evi oldu bizim ev

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Televizyon ciddi sorun, bizde henüz öyle riskler yok ama ileride kesin:) Sizin televizyon koruması da iyiymiş, merak da ettim bak:)

      Sil
  3. :)))küçük çocuğu olanlar için büyük rahatlıkmış ..
    bu arada egenin şu en sonki haline bayıldım :))o nasıl bir duruş öyle :))maşallah çok tatlı ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz:) Ben de bazı hallerine şaşıp kalıyorum, bugün beni çokça güldürdü mesela, son yedi aydır yeni bir hobim var gibi geliyor:)

      Sil
  4. bizimde aynı modelden.bütün sivri köşeleri süngerle kaplayıp bantladık ve 3.5 yaşındayız halen öyle.Bizdebirde 2 erkek olduğundan itişmeler çok oluyor o nedenle uzunca bir süre böyle kalacak sanırım.İnan çok işe yarıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe yaramasına sevindim, o kadar uzun süre kalmasına saşırdım:) 3.5yaşında 2 erkekle duruyorsa bizde de durur sanırım, bu modele alışsam iyi olacak:)

      Sil
  5. Çocuk olunca eşya seçimlerimizin tehlikelerini görüyoruz, hele bir de erkek çocuksa daha da tehlikeli hale geliyor.Biz de tüm çekmecelerin kulplarını çıkardık.Çünkü birini açıp basamak haline getiriyor Ege:))Bi de şu babalar bi rahat olsa herşey daha iyi olucak bizim babamız da biraz evhamlı ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hey maşallah ne kadar düşünsem aklıma gelmezdi çekmeceyi basamak yapmak:) Bu yeni nesil hakikaten hem çok zeki, hem de maceraperest:)

      Sil
  6. Ayy siz ailecek ne tatlısınız canım :) Gülümseyerek okudum yazını ve resimlerine gülümseyerek baktım :) Eşini takdir ediyorum. Eşime de gösterdim resimleri, o da güldü :) Ben de hamilelikten önce evhamlı bir anne olacağımı sanırdım, olmadım çok şükür. Bizim Bora da TV ünitesinindibinde yaşıyor tüm gün ama hiç çarpmıyor, her yanı sivri öyle yaşıyor...Biz de endişe etmiyoruz, sürekli yanındayız haftasonları.Haftaiçi de koca ananesinin tv sinin yanında yaşıyor :) Bu bebekler ne meraklı oluyorlar TV'ye!

    Yalnız Ege Demir'ciğim çok yakışıklı olmuş annesiiiiii maşallah... Kaç aylık oldu? Doğum gününe ne kadar kaldı şimdi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deryacımmm çok teşekkür ederiz, o sizin tatlılığınız:) Maşallah Boralika'ya aman nazar değmesin mutlu mutlu, tehlikesiz yaşasın tv ünitesinin dibinde:)
      Tam 7.5 aylık, ayyyy çok az kalmış doğumgününeee:) Şimdiden kafamda temalar, ikramlar uçuşuyor:) Sizin doğumgünüzü de merakla bekliyoruz:)

      Sil
  7. Tebrikler canım,gerçekten harika olmuş:)İçinin rahat etmesi çok iyi olmuş,dediğin gibi bütün gün dikkat edemiyorsun.Dişleriyle parçalamaması için bant fikri de iyi zira bu köftelerden herşey beklenir.OOhh ne güzel de kurulmuş oraya,çok sevmiş köşesini yerim onu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görünüş olarak çok şahane değil ama içim rahat:) Üniteyle halı arasında mesafe var, oraya da battaniye serdim, nasıl mutlu mutlu oynuyor anlatamam, darısı tüm bebişlerin başına:)

      Sil
  8. :))
    ya şu yatışa bayıldım süper...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyfini görünce ben de mi sıkışsam yatsam oraya dedim:))

      Sil
  9. HARİKA İHİTYAÇTAN ÜRETİCİLİK DOĞUYOR BİZDE PAMUK VE ŞEFFAF BANTLA İŞİMİZİ GÖRÜYORUZ BİRAZ İZ KALIYOR AMA OLSUN ONLAR YARALANMASIN DA EŞYA ÖNEMLİ DEĞİL DİMİ AMA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pamuk ve şeffaf bant da aynı mantık, maksat riski, yaralanmayı azaltmak. Eskiden olsa hayatta bant falan yapıştırtmazdım ama şimdi umursamıyorum, ufaklıklar iyi olsun da:)

      Sil
  10. Canım, süpermiş:) izninle fotoğrafta kopyalayıp eşime mail olarak gönderiyorum.Gerçi burada Bauhaus yok ama.Farklı bir şey bulur belki:) Bende bugün sandelye koydum yan yana yatırarak:))Ada şimdi orada bende buradayım:D Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikir verebildiysek ne mutlu:) Yapı malzemeleri satan herhangi bir yerde vardır diye tahmin ediyorum. Bu aslında süngerden yapılma bir boru, eşim ortadan ikiye bölüp altından çift taraflı bantla yapıştırdı, üzerinden de büyük şeffaf bantla açıkta kalmayacak şekilde geçti. Ada da güvenle büyüsün;)

      Sil
  11. Oh küçük beyin keyfine diyecek yok, iyice büyümüş tatlı olmuş, çok tatlı bakıyor, maşallah nazar değmesin :) rahat rahat oynasın, siz müdahale etmeyince belki oraya ilgiside azalır. Buradan bakınca tasarım gibi duruyor :) Eşin çok muntazam yapmış. Belki birilerine fikir olur, keşke böyle güvenlikli şeyler üretilse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz:)Daha önce hep yanındaydık oyun gibiydi, belki şimdi ilgisi azalır. Güvenlikli şeyler de hep çirkin oluyor ama:)Şu an salonun her yerinden şeffaf bantlar, süngerler görünüyor, büyük kare orta sehpamız vardı, o da aynen böyle yamalı yamalı:))

      Sil
  12. ay yerim o boylu boyuna uzamnmış hali nekadar şeker yanımda olsada çaktırmadan bikere o kollardan öpsem:D maşşalah bu arada fikir gerçekten güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben senin yerine hemen öpüyorum:) Erkek milleti büyüdükçe öff anne, öpme anne der diye şimdi hiç bir fırsatı kaçırmıyorum:p

      Sil
  13. Masallah Demir in de gelisimine.Ben normal diye dusunuyorum bu tarz erken donem gelisimi. Cok fazla esyam yok , Enoch in da en sevdigi yer sehpanin alti , oraya yatmayi cok seviyor.

    Ben de senin gibi yarin birgun opme der diye cok korkuyor her firsati degerlendirmeye calisiyorum.Ama benim oglum simdiden itmelere basladi sonumuz hayir olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo Enoch erken başlamış itmelere:)Daha yaşında bile değil, bu yeni nesil bebek milletinin herşeyi erken oluyor, gerçekten sonumuz hayır olsun:)

      Sil
  14. ayyy severim ben o prensiiii, Allah bağışlasın, çok tatlı maşallah. Nasıl keyifli yatmış öyle ünitede :D bayıldım...

    YanıtlaSil
  15. Vallahi şahane buluş.
    Aman bırak kocan pimpirikli olsun da hiç değilse güvenlik sorumluluğunu üstünden almmış olur.
    Keşke benimki de biraz pimpirik etse de her işi ben düşünmesem :)
    Sevgiler,
    www.ceylinolmez.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hani karanlıktan korkarsın ama yanında senden daha çok korkan olunca cesur olup çıkarsın ya, bizimki de o hesap oldu, rahatım böyle:)

      Sil
  16. Unite sahane, bebiste tam yerine kurulmus :) kendine gore bir kose buluvermis :) Cok iyi dusunmussunuz, zira bu erkekler cok fena gercekten. Erkek annesi olmak 3 kiz annesi olmaya bedel bence. En azindan cevremdeki kiz annelerini gordugumde gipta ile bakiyorum :) Neyse simdilik guvenli guvenli oynasin, insallah uzun sure idare eder. Gule gule kullanin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz canım,, estetikten uzak ama bir o kadar güvenli haldeyiz:)Bunu birkaç kişiden daha duymuştum, erkek çocukları daha zıpır oluyor demişlerdi, bakalım yaşayıp tecrübe edeceğiz:)

      Sil
  17. "Çocuklar ve babaları da olmasa neye gülermiş bu anneler"
    O kadar doğru ki!!!
    Akşamları ikisine de çok gülüyorum. Şaşkın ayol bunlar :P

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...