9 Aralık 2012 Pazar

Bir Vıcıkkk İlişki

Dün gece saat 4 civarı "ba-ba, ba-ba" sesleriyle uyandım, bu ne falan derken bir baktım ses Ege Demir'den geliyor. Bizimki rüyasında babasını sayıklıyor. Eşim ayılmış tabii zevkten dört köşe, ben homur homur vaziyetinde yastığa gömülüyorum. Sabah uyandım, rüya mıydı diye düşünürken, eşimin 32 dişini görmemle gerçek olduğunu anlıyorum:)

Babası eve geldiğinde herşeyi bırakıp kucağına atlamasına tamam dedim, sabahları aramıza yatırdığımızda babasına yüzünü, annesine poposunu dönmesi de kabulüm, çok anlaşılır anne derken bunu unutup baba baba diye ortalarda gezmesine de ses çıkarmadım.. Ama bu ne arkadaş, gece rüyada da baba sayıklanır mı ya?!! Sen daha 8 aylık bir veletsin, otur sütünü iç, hem kız da değilsin ki babacı olasın, cık cık:)

Sonra da sırıtarak "kıskanıyor musun?" sorularına maruz kalıyorum, hayır ne münasebet nesini kıskanayım bu vıcık vıcık ilişkinizin hayret birşey:p Ohh şişmiştim rahatladımm:))

32 yorum:

  1. :) aile içinde sevimli bir rekabet. ama anne tarafı içten içten mesele yapıyor.. öfffff bende öyleyim işte kıskanıyorum bebişimi elimde değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay sorma sayıları artınca evde erkek ittifakı kurdular:))

      Sil
  2. Ya 8 aylık nasıl baba diyor bu yaramaz ya:)) o babalama dönemindedir canım bütün bebekler diyor onu tabi babalar da baba dedi sanıyor:)) mesela ingilizolaydık da mammm mammm dediğinde anne dedi diyebilirdik:))
    Ayrıca bir tavsiye bırak babasına düşkün olsun ilerde rahat edersin:)) bizim büyük bana o kadar düşkün ki babası salonda otururken yanında asla durmaz hep benim dibimde. Bazen hatta çoğu zaman fenalık geliyo valla:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bilinçli demiyordur ama babası duyunca kabarıyor işte:) Tavsiye konusunu bir düşüneyim, kulağa makul ve mantıklı geliyor:)

      Sil
  3. Ahahhahaha :) Yerim ben onu yaa... Naaptı ki babası acep gizli gizli çikolata yediriyor olmasın annesi? ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şüphelenmiyor değilim Deryacım:))Bir süre gözlerim üzerlerinde olacak:p

      Sil
  4. Olsun 3,4 yaşlarında anneye daha bağımlı oluyor erkek çocuklar :) Gün intikam günü dersin, bu kez sen gülersin :)

    YanıtlaSil
  5. 9 ay karnında taşı,emzir,yedir,uykusuz gecelerden gece beğen;oldu mu Ege Demir annene bu yaptığın canım?Tamam babanı sev ama anneni biraz daha çok sev bak üzülmüş annen:)Erkek bebek anacı olur bilirdim,Ege Demir bu tezi yıktı:))Çok öpüyorum canım,Nurçin'in dediği gibi heceliyordur o :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heceliyordur tamam ama beni nasıl eziyorlar bir görsen:) Ba-ba-ba-ba, hadi sadece heceliyor olsun, o boynuna atlamalar falan ne oluyor, hayır bizim de babamız oldu, biz annemizi bu kadar ezdik mi:))

      Sil
  6. Allahtan Nehir gibi bi kızın olmamış yoksa hepten çıldırırdın kıskançlıktan, gece uyanıyodu, "Babaa, babaaa" ben giderdim odasına gecenin bi yarısı, uyku sersemi bi vaziyette, hanımefendi beni istemez, ille babası gelecek, ama bunları yaparken konuşamıyodu bile, düşün yani, doğduğu günden bu yana bunlarla uğraşıyorum ben, bitmeyen baba kız aşkı :( Allah bitirmesin tabii ama... ;)
    Sevgiler komşu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah bitirmesin arttırsın tabii, benimki ciddi olmayan bir kıskançlık ama azıcık politik olup dengeyi de kursun, hep bir tarafa hep bir tarafa olmaz ki, diğer taraf sonra blog arkadaşlarına şikayet eder durur:))

      Sil
  7. bırak devam etsinler vıcık vıcık :)senin için bulunmaz bir rahatlama olur, azıcık acıkıncada baba dermi hiç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya bu aklıma gelmemişti, oyun sırasında iyi günde baba, acıkınca kötü günde anne:)

      Sil
  8. Anneler cefasini babalar sefasini suruyor degil mi:)

    YanıtlaSil
  9. :))) Rüzgar da aynı.Akşama kadar besleyen doyuran,yıkayan,kıçını başını temizleyen,oyunlar oynayan ben değilmişim gibi,akşam gelince yalandan bir "babacım,oğluummm" deyiveren adama ne işveler ne cilveler yapıyor.Ne kahkahalar atıyor.Hiç hoş değil. :/

    Galiba bizi çok görmekten sıkılıyor çocuklar :)

    Aşk "Annesinden dayak yediği halde "Anneee" diye ağlayan bir çocuktu aşk" diye bir cümle vardı galiba.Buradan sonuçla ne olursa olsun biz onların anneleriyiz.En kıymetlileriyiz.En güvenli limanlarıyız.Çatlasın babalaaarrrr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuklar da haklı, biz tüm gün beraberiz ama babalarıyla kısıtlı zamanda daha fazla oyun eğlence halindeler. Bizimkiler akşam olunca yerlerde sürünüyor, yok sırtında gezdiriyor, e çocuk düşkün olur tabii, bana mamamı kim yaptı demiyor ki:))

      Sil
  10. Canım yaa ben seni çok iyi anlıyorum galiba. Aslında Egenin ağzından çıkan baba kelimesi seni etkilememiş babanın böbürlenmesi seni kızdırmıştır kesin. Neyse büyüdüğünde doğruyu bulacaktır diyorum sende öle ümit et:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen gün doktorun odasındayız, prof bana anlatıyor, o sırada babası oğlunun kulağına ba-ba-ba-ba diye fısıldıyor, ben duyuyorum:)O sıra Ege Demir baba diye bir çığlık attı, tabii doktor şaşırdı, babası dört köşe:)) Neyse doğru yolu bulacaktır sonunda:)

      Sil
  11. hah hah haaaaaaaa çokoş.
    :)

    YanıtlaSil
  12. aynı durum bizdede var babayı akşamdan akşama görüyor özlüyor herhalde diyip kendimi frenlemeye çalışıyorum :)

    YanıtlaSil
  13. bütün yorumlara katılıyorum önce ege de babacı... erkek bir evladım var ama baba aşığı. benim bildiğim bütün çocuklar anne diye ağlar ege bir şeye üzülünce baba baba baba gitti işe gitti diye ağlıyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben biraz büyüyünce doğru yolu bulur diyordum ama şimdi Ege'yi duyunca umudum tükendi:)

      Sil
  14. bu arada ben bu blog yazışmalrını çok sevdim ama çözmeye çalıştıklarımda var gmaile arkadaşlık isteğini siz mi attınız ben kabul etmeye çalıştım ama başarabildim mi bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazışmalarını ben de seviyorum, arkadaşlık isteğini gönderen ben değilim;)

      Sil
  15. isminizi öğrenince bende anladım bu arada benim adım da Hayriye çok memnun oldum adresinizi bekliyorum bende eşimin adıyla yollucam yurtiçi kargoyla anlaşmalı olduğu için kendinize ve egeye iyi bakın görüşürüz zaten dün eşimin outlookundan yollamışım farkında değilim mesajın başarıyla gelmesine sevindim face kullanıyorum ama gmail blog gibi olayları yeni çözmeye çalışıyorum
    vınnla bağlanıyorum eşimin laptopundan benim emektar öğrenciyken restorasyon projelerimi çizdğim bir masaüstüm var vınn onda sorun çıkarıyor sorunu bugün çözersem kendi bilgisayarımı daha rahat kullanıyorum teknolojiye ayak uyduramadım evde polypade var ama onunlada bağlanamadım neyse bunları çözünce daha rahat yazarım görüşürüz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...