31 Temmuz 2012 Salı

Ev-lendik:)


Nihayet ev-lendik, bizim de artık bir evimiz var. Çok yadırgamadım yeni evimizi çünkü eski evimizin alt katı, çok uzağa gidemedik yaniJ Sanırım benimkisi herkesin isteyeceği tarz bir taşınma ve yerleşme oldu, kılımı kıpırdatmadım desem abartmış olmam sanırım. Alt kata ben ve oğluşum için önce yatak götürüldü, biz yatağımıza yerleştik, sonra diğer eşyalar taşındı. Ben sürekli yatarken İzmir’den evimizi yerleştirmeye gelen ablamlar sürekli koşuşturup durdu. Öyle ki şu an çarşaflar hangi dolapta, pijamalar hangi çekmecede, su bardakları hangi rafta bilmiyorum:s
 Şiddetli ağrılar da “yeni evine hoş geldin” diyerek beni karşıladı sağolsunlarL Doktora kalçamla ilgili en kötü senaryoyu sorduğumda dayanılmaz ağrılardan bahsetmişti. İnşallah bunlar dayanılmaz olanların başlangıcı değildir… Bir çift koltuk değneği sipariş etmiştim, kırmayıp geldiler:P Şu an sadece koltuk değnekleriyle lavaboya gidiyorum, onun dışında yatış halindeyim, yemeğim bile yatağıma geliyor. Tabii emzirmek için her zaman hazırımJ Emzirme benim için ekstra anlamlı, o da olmasa oğlumla kavuşamayacağız, göz göze göbek göbeğe saadet yaşıyoruzJ Umarım bu kötü günleri aşarız. Ben de herkesin sıradan bir gününde yaptığı sıradan işleri yapmak istiyorum, eskiden kendimin de yaptığı gibi. Evimde yemek yapmak istiyorum, ortalığı dağıtmak ve sonra toplamak istiyorum, çekmecelerimi, dolaplarımı kendim yerleştirmek istiyorum, oğlumu arabasına oturtup dışarı çıkarmak istiyorum, oğlumun ve annemin benim yüzümden yaşadıkları ev esaretini sonlandırmak istiyorum, çok şey mi istiyorum??

2 yorum:

  1. Yeni evin hayırlı olsun,darısı bizim başımıza inşallah:)Kalçanın en kısa zamanda geçmesi için dua edeceğim:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, tez zamanda daha iyisi sizin olsun inşallah;)Dualarını esirgemediğin için de çok teşekkür ederim, ben de bunun için hep ediyorum, Allah kabul etsin..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...